1.01.2012

This is not the way to start a year.

Vår nyårsafton var otroligt mysig. Efter över en vecka fylld med fikor/lunch/brunch/middagar med fina vänner så bestämde vi oss för att ha en hemmakväll själva. Innan tjejerna skulle sova gick vi ut i trädgården och skickade iväg en sån där ljuslykta till himmelen - till Farmor Remy och Morbror Kristian. Och när sen tjejerna somnat plockade vi fram champagnen och sushin. Perfekt och kravlöst. Vid tolvslaget väckte vi Daisy som älskade alla fyrverkerierna... Tyvärr började året sedan lite... Eh... Kladdigt! Klockan 2 på natten började Daisy kräka och har väl i stort sett inte slutat. Vi har snart använt upp alla lakan och handdukar vi har. Jag tycker det är skitjobbigt att se min lilla duktiga älskling vara så ynklig. Nu hoppas vi bara att Doris ska klara sig... Happy New Year!


1 kommentar:

  1. Låter som en helt perfekt nyårskväll men med en besvärlig start på det nya året. Stackars lilla Daisy. Hälsa henne från oss. Gott nytt år fina vän! Hoppas vi kan hitta en dag snart och ses. Stor kram
    Förresten, kräksjukan är min stora skräck just nu då vi snart reser. Det är liksom det enda som kan förstöra allt totalt. Då finns det inget annat alternativ än att ställa in...=) Hjälp!

    SvaraRadera